100% personaliseerbaar

Groot machinepark

Gemakkelijk online ontwerpen

Gratis levering vanaf €75,-

GS_icon
geschenkatelier.be

Op zoek naar een paascadeau? Dat vind je bij Geschenkatelier!

Of je nu het christelijke Pasen viert of de joodse Pesach, Pasen is één van de Belgische en Nederlandse jaarfeesten. Iedereen kan genieten van een paar vrije dagen op Pasen en tweede Paasdag om tijd te spenderen met familie. Wanneer Pasen gevierd wordt, zijn paaseitjes een must. Maar wat als de Paashaas dit jaar origineler uit de hoek zou komen? Doe inspiratie op bij Geschenkatelier! Wij beschikken over de juiste cadeaus voor alle gelegenheden en speciale momenten. 

Een korte geschiedenis van Pasen

Het woord Pasen brengt waarschijnlijk het idee van een groot familiefeest met zich mee. Het is echter gebaseerd op een christelijk feest. In de christelijke traditie viert het christelijke Paasfeest Jezus’ verrijzenis. De term Pasen komt echter van het joodse Paasfeest, Pesach, waarbij het Joodse volk de bevrijding uit Egypte herdenkt. Tegenwoordig denken we niet meteen aan het joodse feest of het christelijk geloof, maar eerder aan de eieren en chocolade. Deze traditie komt uit de middeleeuwen. Pasen duurt twee dagen, de Paaszondag en Paasmaandag.

Persoonlijke cadeaus van Geschenkatelier

Traditioneel vieren de meeste mensen Pasen met hun familie. Chocolade eieren worden verstopt, de kinderen gaan ernaar op zoek, en als het warm genoeg is kan de rest van de familie ondertussen genieten van een barbecue in de tuin. Het kan echter een goed idee zijn om naast alle chocolade ook andere cadeautjes aan te bieden. Zo kunnen de kinderen langer genieten van het plezier rond Pasen

 

Bij Geschenkatelier vind je een ruim assortiment aan geschenken die je volledig kan personaliseren. Een persoonlijke boodschap, de naam van de ontvanger of zelfs een leuke foto – het kan allemaal op jouw geschenk geplaatst worden! 

De verschillende categorieën van Paasgeschenkjes

Maak van Pasen een speciaal moment met je familie door een geschenkje van Geschenkatelier te geven! Ons ruime assortiment aan cadeaus bestaat uit verschillende categorieën. Ontdek ze hier!

Paaseieren en chocolade

Het belangrijkste paascadeau? Chocolade eieren natuurlijk! Bij Geschenkatelier beschikken we over verschillende schattige paasmandjes. Ons Bunny paasmandje is goed gevuld met allerlei lekkers. Voor de kleintjes is ons Soft Velvet paasmandje perfect. Onze paasmandjes bevatten altijd de naam van de kinderen in kwestie en kunnen gevuld worden met allerlei lekkers. 

Paasmandje ‘Bunny’
 12,00 24,00
Paasmandje ‘Soft Velvet’
 11,25 19,75
Paasmandje ‘paaskonijn’
 12,95 21,50

Leuke geschenkjes voor de kleinsten

Pasen kan nog leuker worden door de kinderen te verrassen met een gepersonaliseerd stukje speelgoed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie frisbee of een bellenblazer? Je kan natuurlijk ook je eigen cadeautjes kopen of maken en die in een leuke verpakking bewaren, zoals ons ‘Blinky’ koffertje

Vier Pasen samen met Geschenkatelier!

Ondertussen heb je voldoende inspiratie opgedaan om een geslaagd Paasfeest te organiseren. Bovendien kan je dankzij onze eigen machines genieten van een snelle levering.

Meer dan 1000 geschenkjes voor allerlei gelegenheden

Een score van 4.8 uit 5 en meer dan 8000 tevreden klanten

Het ideale cadeau, 100% personaliseerbaar!

Cadeautjes geven en krijgen, het blijft keer op keer een leuk moment. Maak deze gebeurtenis extra speciaal door te kiezen voor een gepersonaliseerd geschenk van Geschenkatelier.

Geboorte, communie, lentefeest, vrijgezellenparty, huwelijk, pensioen, valentijn, moederdag of een extraatje voor jezelf, bij geschenkatelier vind je vast en zeker iets naar je zin.

+8000 tevreden klanten bevelen ons aan

laurence
Vlotte service
Kathleen Vets
Snelle levering, goed verpakt!
Annabel Schelfaut
Snelle levering, mooie cadeautjes
sanne Willems
Onmiddelijk antwoord op vragen, erg vriendelijk en rekening gehouden met de wensen. Dank u !
Nathalie DW
Snelle levering! En super dat de geschenkverpakking erbij was! Prachtig!
Rosita Swerts
Super
carine lambeets
Alles was prima in orde
jozef de wachter
Prima verloop, tof geschenk.
Katrijn Dhondt
Snelle levering! Tof dat er ook een mikazakje, een kaartje en een bijpassend stickertje bij het pakketje werd gestopt. Leuk extraatje dus!
Malgorzata Czyz-Bulckaen
Super cadeautje voor Juffen.Dankuwel

Een score van 4.8 uit 5 en meer dan 8000 tevreden klanten

Topkwaliteit

We beschikken over een eigen atelier met ruim machinepark zodat we 100% zeker zijn van de kwaliteit!

1000+ producten op voorraad

Ontdek ons uitgebreid aanbod! 98% van de artikelen zijn meteen leverbaar.

Tevreden klanten

Service voor, tijdens en na verkoop dragen we hoog in het vaandel.