• 100% te personaliseren
  • 1001 mogelijkheden
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Gratis levering vanaf € 45,-
  • Gemiddelde beoordeling: 4,9/5

Vind een leuk cadeau voor mama bij Geschenkatelier

Moederdag komt er weer aan, en het wordt tijd om een geweldig cadeau voor mama te vinden. De leukste cadeaus zijn natuurlijk de meest persoonlijke, en wat is er persoonlijker dan een gepersonaliseerd cadeau? Geschenkatelier beschikt over een ruim assortiment aan originele cadeaus waarmee je moeder blij kan maken. Al onze cadeautjes zijn volledig personaliseerbaar. Wil jij het beste cadeau voor mama vinden? Lees dan zeker verder!

Bijzonder cadeau voor moederdag

Een bos bloemen of een mooi sieraad is natuurlijk leuk, maar het is al lang niet meer origineel. Een mooi cadeau vinden voor deze bijzondere dag is nochtans belangrijk: je wil je lieve mama natuurlijk graag even in de bloemetjes zetten. 

Het perfecte cadeau kan je gelukkig bij Geschenkatelier vinden. Al onze cadeautjes zijn volledig personaliseerbaar, zodat je ze kan opdragen aan jouw liefste mama of er een persoonlijke boodschap op kan zetten. We geven je hier alvast enkele suggesties.

Cadeau ideeën om te relaxen

Moederdag is de perfecte gelegenheid om te vieren wat je mama altijd voor je doet. Echt leuke cadeautjes zijn dan ook bedoeld om haar wat tijd te geven om te relaxen. Wat denk je van een wellness set? Wij bieden bijvoorbeeld bath salt of bath bombs aan voor een zalig bad. Combineer dat met een badplank en mama komt het water niet meer uit!

Een ander perfect cadeau is een cadeautje dat een heerlijke geur verspreidt. Denk bijvoorbeeld aan onze geurdiffuser, geurkaars of wierook set. Je kan de beste dingen natuurlijk ook combineren door onze relaxset te kopen. Laat je inspireren door de beste cadeau ideeën van Geschenkatelier!

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van naam (“Geur” in de naam)

Origineel cadeau voor in de keuken

Is jouw mama een echte keukenprinses? Dan kan je haar zomaar verrassen met een prachtig cadeau om in de keuken te gebruiken. Een fraaie blikvanger is bijvoorbeeld een gepersonaliseerde zout- en pepermolen set. Je kan echter ook een mooie boodschap laten graveren in een nieuwe kaasplank.

Droomt je mama al jaren van een eigen moestuintje? Dan is onze kweekset groenten een leuk cadeau idee! De volgende keer dat mama een heerlijke lunch bereidt zal ze zeker aan je denken wanneer ze haar nieuwe gepersonaliseerde schort omdoet. Of doe je haar graag plezier met een eigen cocktail set en persoonlijke fles gin? Leuke feestjes verzekerd!

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van naam (“Moestuin” in de naam)

Het praktische-moeder cadeau

Misschien is jouw mama vooral een erg praktische vrouw. Ook in dat geval hebben we leuke cadeaus in de aanbieding! Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde drinkfles, zodat je mama nooit meer haar drinken kwijtraakt. 

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van naam (“Drinkfles” in de naam). We willen kunnen sorteren: bv. de ‘meest verkochte’, ‘duurste’, ‘goedkoopste’, etc (dit omdat wat later vrijheid willen hebben, als we ooit bv een pagina maken rond ‘goedkope cadeaus’ of ‘luxe-cadeaus’)

Powerbank of voorraadpot voor mama?

Ook een powerbank is een goed idee voor moeders wiens batterij snel leegloopt. Wil je een originele manier vinden om je mama te bedanken voor alles wat ze doet? Vul dan één van onze voorraadpotten met kaartjes. Je kan op de kaartjes een leuke activiteit zetten of misschien een mooie foto van de kleinkinderen, zodat mama elke dag een nieuw kaartje kan trekken als dagelijkse verrassing. Dit kan je opnieuw volledig personaliseren!

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van naam (“powerbank” en “voorraadpot” in de naam). Met mogelijkheid om te filteren.

Decoratie en kledij als uniek cadeau

Een leuk cadeau voor moeder kan natuurlijk ook een kledingstuk zijn. Daarom beschikken wij over verschillende stukken waar je een persoonlijke boodschap op kan drukken. Van een hoodie voor koude dagen tot een polo voor tijdens de zomer: we hebben mogelijkheden voor elk seizoen!

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van combinatie Categorie (‘Kleding bedrukken’) en een term in de naam (hier: ‘women’).

Badkamer

Een volgende cadeautip zal mooi staan in de badkamer: een persoonlijke toilettas. Natuurlijk voorzien we ook een toiletzak met accessoires, zodat je al helemaal voorbereid bent om op reis te gaan met mama! 

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van het woord “toiletzak” of “badkamer” in de naam.

Geschenkpakketjes

Een geschenk kan natuurlijk ook bestaan uit een leuke geschenkset. Onze persoonlijke favoriet is onze geschenkbox ‘Diamant’: een prachtige doos gevuld met een flesje cava, pralines en snoepjes, een knuffelbeertje en een mooi wenskaartje. De ultieme cadeauverpakking voor een vrouw van diamant!

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van het woord “geschenkbox” in de naam.

Nog inspiratie: een verwenset of een snoepdoos voor mama!

Een andere mogelijkheid is onze verwenset, perfect voor een relaxerende ervaring. Natuurlijk hebben we ook nog prachtige snoepdozen in de aanbieding als moederdagcadeau. Je kan kiezen uit verschillende soorten blikken en verschillende soorten snoepjes, zodat je zeker het perfecte cadeau voor mama kan kopen. 

Hier willen wij dynamisch een “In de kijker” selectie producten kunnen zetten op basis van het woord “verwenset” in de naam. Met mogelijkheid om te filteren bvb op prijs.

Koop een lief cadeau voor mama bij Geschenkatelier!

Verras jij graag je mama met een origineel cadeau? Bekijk dan zeker het ruime assortiment van Geschenkatelier! Dankzij onze verschillende machines kunnen wij cadeaus in no time personaliseren, waardoor de verzendtijd erg kort is. Bestel nu jouw cadeautje voor moederdag!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en acties!

{{ feedback.message }}

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en acties!

{{ feedback.message }}